Slit och släp

Slit och släp

Bilder, funderingar och betraktelser

Blogg med sporadisk betoning på bilder.

Kallt

TrevandePosted by Roberth Fri, June 01, 2012 21:13:16

Ingen motion i veckan. Skyller på att jag varit upptagen efter jobbet.

Fått hjälp av en trevlig vän att sy draperiet i sovrummet klart. Blev riktigt bra!

Fixat A/C:n på sommarbilen. Åkte en sväng utanför stan och fick den påfylld till väldigt rimligt pris. Verkar lovande... Kyler bra och det fanns köldmedel kvar i systemet så det kan inte läcka så jäkla mycket.

Efter att letat till vansinne efter verktyg jag vet jag har, så gav jag upp och åkte på Jula och Inhandlade div nya prylar. Slog till på bla en spärrnyckelsats på rea för den rimliga summan av 199:- och som det känns, så tror jag det duger för en hobbymekare som mej. Men den lilla hylsnyckelsatsen som oxå inhandlades, har jag redan gjort mej ovänn med.

Så idag efter jobbet skruvades A/C fläkten framme vid kylaren på Miatan lös. la på ny gänglåsning på centrummuttern och satte tillbaka allt. Nu ralla den förhoppningsvis aldrig mer upp... Spände den nya (men tjutande) fläktremmen när jag lika var under huven.

Till veckan ska nog någon av bilarna lånas ut för balkörning. OCh i slutet av juni är Amazonen tingad till en bröllopskörning i Byske.

Lie sugen blev man på en veteranmoppe....

http://www.blocket.se/goteborg/Monark_Veteran_Scooter_33777305.htm?ca=2&w=3


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.