Slit och släp

Slit och släp

Bilder, funderingar och betraktelser

Blogg med sporadisk betoning på bilder.

Midsommar

TrevandePosted by Roberth Thu, June 21, 2012 19:58:58

Bra med motion i ett par veckor nu. Förra veckan blev det drygt sju mil på motionscykeln och i veckan drygt fem mil.

Hunnit med en balkörning. Riktigt kul skjutsa tre kvinnor som tar studenten. Gick finfint. Amazonen klarade köandet galant. Sen blev det lite bildpyssel.

Hade tur förra sommaren och köpte fyra retroutestolar ala 50-tal med plastband och rundmetall. Lyckades även fynda på sec.svängen förra helgen. Tror dom ska målas om i någon sjysst retrofärg så småningom. Men 250 kr för två stolar och ett bord måste anses som ett fynd.

Passade på och plantera lite grönt på balkonen oxå. Hittade en sjysst gammal kastrull lämplig för ändamålet.

Hängde med trevliga Maria på flygets dag för någon helg sedan. En och annan härlig gammal flygmaskin visade upp sej. Som denna Mustangen...

Sedan blev det en sväng och titta på stugtomter. Barndomens minnen kanske inte alltid motsvarar dagens förväntningar. Det hinner växa igen mycket på 15-20 år... Men det blev en mysig dag med en trevlig vän!

Hämtade upp Helena i söndags och så åkte vi och hälsade på K.H. Fint väder och givetvis nedcabbat och sjysst musik. Vi poppade på pinsamt ordentligt och låtsades vara 18år på vägen till Kenneths trevliga sällskap och goda kaffe.

Hunnit med grädda plättar ett par svängar. Brukar prata rätt mycket mat med Johan på jobbet och blev som övertygad om att jag behövde ett våffeljärn för Belgiska våfflor. Så nu är det beställt. Blir intressant!

Kostat på Miatan en rejäl slant i år. Uppgradering av stereon, kamremsbyte, påfyllning A/C och två nya däck.

Ska försöka besöka mer loppisar i år...


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.